Aprašymas
Paprikų, alyvuogių ir kaparelėlių užtepėlė su kietuoju sūriu
Sudedamosios dalys
raudonos paprikos 50%, kietasis sūris 15%, konsevuotos žaliosios alyvuogės druska,, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos :E270, E330, antioksidantas E300) 15 %, svog8nai, konservuoti kaparėliai (actas, druska) 6,5%, rapsų aliejus, česnakai, pipirai, druska
Laikymo sąlygos
0-25
Pakuotė
stiklas
Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė vertė |
839 kJ/202kcal |
Riebalai |
16 g |
- iš kuriu sočiųjų riebalų rūgščių |
4 g |
Angliavandeniai |
6 g |
Cukrus |
2 g |
Baltymai |
8,5 g |
Druska |
1,2 g |